Πέτρινη Co. δύναμης του Ναντζίνγκ, ΕΠΕ

 

Κίνηση δύναμης ο κόσμος

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Πιστοποίηση
Είμαστε ευτυχείς να πάρουμε τα αγαθά σας για 500kva. η ποιότητα είναι υψηλή, ο πελάτης μας είναι ικανοποιεί με την, ήταν πραγματικά μια καλή συνεργασία!

—— Pattawit

Είμαστε από την Ισπανία, επισκεπτόμαστε αυτόν τον facotory και που αγοράζουμε 2 gensets από τους, χρησιμοποιήσαμε για αρκετούς μήνες, η ποιότητα είναι καλή, συμπαθητική συνεργασία!

—— Rodrigo Calabrano

Είμαι Online Chat Now

Nanjing Stone Power CO.,LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΠΕΤΡΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2017
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η πέτρινη δύναμη είναι ανήκει στην ομάδα Yinpeng, ένα από το μεγαλύτερο βιομηχανικό/θαλάσσιο σύνολο γεννητριών diesel και ο θαλάσσιος προμηθευτής μηχανών στην Κίνα, που βρέθηκε στο Ναντζίνγκ, Κίνα, που είναι ο ακμάζοντας τομέας της παγκόσμιας κατασκευής, μια από τις μεγαλύτερες βάσεις κατασκευής του diesel generater έθεσε στην Κίνα, καλύπτοντας μια περιοχή 35,000㎡ και με ένα εργαστήριο συνελεύσεων 10,000㎡. Το StonePower είναι στο σχεδιασμό και της κατασκευής πολυ -πολυ-cyclinder και των βιομηχανικών συνόλων γεννητριών diesel πολυ-σειρών, των μονάδων υδραντλιών και των σχετικών εξοπλισμών για ποικίλη εφαρμογή, όπως το σύστημα τηλεπικοινωνιών, το κέντρο δεδομένων, η μεταλλεία, η ηλεκτρική δύναμη, ο λιμενικός εξοπλισμός, οι επιχειρήσεις εφαρμοσμένης μηχανικής, τα οικονομικά συστήματα, τα ξενοδοχεία, οι σιδηρόδρομοι, οι αερολιμένες, τα εμπορικά κτήρια, τα νοσοκομεία, τα εργοστάσια και το κ.λπ.

Το StonePower υιοθετεί τις διεθνώς και εσωτερικά φημισμένους μηχανές και τους εναλλάκτες υψηλός-uality συμπεριλαμβανομένης της Cummins, Perkins Deutz, Mitsubishi, Lovol, YTO, Ricardo για τα βιομηχανικά σύνολα γεννητριών diesel μας, με τη σειρά δύναμης από 20kW σε 1500kW και τους διάφορους τύπους σχεδίων. Με την αναγκάζοντας ποιότητα και την υπηρεσία, StonePowerhas έχτισε μια καλή φήμη με τους πελάτες στη γραμμή συνόλων γεννητριών, τα προϊόντα μας εξάγονται σε περισσότερο από 30 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αμερικής, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, της Ασίας και άλλων περιοχών.
 

Αφιερώνουμε για να καταστήσουμε αυτόν τον χώρο εργασίας ασφαλή και αποδοτικό. είμαστε υπερήφανοι της Ομάδας Διοίκησης και των υπαλλήλων μας που έχουν την καλύτερη ποιότητα και τη βαθιά εμπειρία στη βιομηχανία. Η πέτρινη δύναμη αφιερώνει στην καθιέρωση της καλής σχέσης με τους πελάτες μέσω της στενών συνεργασίας και της ακεραιότητας. Έχει συνεργαστεί συνεχώς με τις άριστες διεθνείς και εσωτερικές επιχειρήσεις για να χρησιμοποιήσει τους καλύτερους πόρους για να φέρει την πέτρινη δύναμη να καλλιεργηθεί ένα διεθνές εμπορικό σήμα.

 

 

 

 

 

Η Co. γεννητριών Stonepower, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής που εστιάζουν στα σύνολα γεννητριών (επιτόπια, σπίτι, εμπορικός, μετακινούμενος) και τα σχετικά προϊόντα. Από 8KVA-2475KVA (6.4KW-1980KW), το GEN-σύνολο εμπορικών σημάτων Stonepower τροφοδοτείται από τις παγκοσμίως διάσημες μηχανές Cummins (20kw-1240kw), Perkins (7kw-200kw), Deutz (24kw-1600kw), Misubishi (540kw-1800kw) και Lovol (23KW-461KW). Οι μηχανές diesel που συνδέονται με τους εναλλάκτες Newage Stamford, τους εναλλάκτες μαραθωνίου, τους εναλλάκτες Mecc alte και τον εναλλάκτη εναλλασσόμενου ρεύματος Topower, οι GEN-καθορισμένες κατηγορίες περιλαμβάνουν 50HZ、 60HZ, 1 φάση, 3 φάσεις, τους ανοικτούς, soundproof και μετακινούμενους τύπους.

★ Εγγύηση να αποκριθεί απαίτηση των πελατών μέσα σε 24 ώρες και να λυθεί το πρόβλημα των πελατών εντός της μικρότερης χρονικής περιόδου.
★ Βάσει στο εσωτερικό του δικτύου υπηρεσιών, οι πόροι υπηρεσιών από τους σφαιρικούς συνεργάτες θα μπορούσαν να μοιραστούν για να εξασφαλίσουν διεθνή υπηρεσία εξουσιοδότησης.
★ Καθιερωμένο σύστημα διαχείρισης ανταλλακτικών και με την αυτόματη αποθήκευση για να ικανοποιήσει την απαίτηση των πελατών στα ανταλλακτικά.
★ Υπηρεσίες για το μακρινό όργανο ελέγχου, διάγνωση και συντήρηση.
★ Σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη, είμαστε σε θέση να ιδρύσουμε το κέντρο υπηρεσιών επί του τόπου προγράμματος για να παρέχουμε την υπηρεσία εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο.

 

Οι πιστοποιήσεις μας

 

FAQ

Q: Ποια είναι η περίοδος εξουσιοδότησής σας;

Α: Είναι 1 έτος ή 1000 τρέχοντας ώρες οποιοσδήποτε έρχεται πρώτα. Αλλά βασισμένος σε κάποιο ειδικό πρόγραμμα, μπορούμε να επεκτείνουμε την περίοδο εξουσιοδότησής μας.

Q: Η γεννήτρια σας έχει τη σφαιρική εξουσιοδότηση;

Α: Ναι, τα όλα προϊόντα μας όπως τη Cummins, Perkins, γεννήτρια δύναμης Misubishi απολαμβάνουν τη σφαιρική υπηρεσία εξουσιοδότησης. Και οι εναλλάκτες χρησιμοποιούμε όπως Leroysomer, Stamford, ο μαραθώνιος απολαμβάνει επίσης τη σφαιρική υπηρεσία εξουσιοδότησης, έτσι δεν πρέπει να ανησυχήσετε για τη μετά την πώληση υπηρεσία.

Q: Μπορείτε να δεχτείτε το cOem;

Α: Ναι, μπορούμε να δεχτούμε το cOem.

Q: Ποιος είναι ο όρος πληρωμής σας;

Α: Μπορούμε να δεχτούμε T/T 30% εκ των προτέρων, ισορροπία 70% ενάντια στο αντίγραφο B/L ή L/C άμεσα.

Q: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσής σας;

Ο κανονικός χρόνος παράδοσής μας είναι 2 έως 5 εβδομάδες. Αλλά εάν η διαταγή σας είναι κάποιοι ειδικοί μηχανή και εναλλάκτης, ο χρόνος παράδοσης θα είναι πιό μακροχρόνιος.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, pls αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με:

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: το info@stonegenset.com

Skype: henryshawn

Whatsapp: 0086 13761066312

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα για να παρέχουμε την καλή υπηρεσία μας σε σας…

Η επιμόρφωση ομάδων μας ως εξής,

 

Λεπτομέρειες επαφών
STONEPOWER CO. ΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ, ΕΠΕ

Πρόσωπο επαφών: Ο κ. Henry Shawn

Τηλ.: 86-13761066312

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: το info@stonegenset.com

Skype: henryshawn

Whatsapp: 0086 13761066312

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Nanjing Stone Power CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry Shawn

Τηλ.:: 86-21-61816212

Φαξ: 86-21-61816213

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!